Використовуйте здатності DeepL з управління завданнями, щоб створювати, відстежувати та керувати своїми проектами перекладу безпосередньо в інтерфейсі DeepL. Запускайте автоматизовані потоки перекладу в рамках проекту та перекладайте цілі файли.
Дізнайтеся більше про управління завданнями в DeepL у цій статті.
Створення проєктів
Щоб створити новий проект перекладу, виконайте такі дії:
- Відвідайте сайт www.deepl.com і перейдіть до розділу «Проєкти»
- Клацніть «+Новий проєкт»
- Назвіть проєкт
- Необов’язково: додайте опис
- Клацніть «Додати»
Проєкт буде відображатися у розділі «Проєкти» на сайті DeepL.
Щоб розпочати роботу над проектом та додати файли для перекладу, виконайте такі дії:
- Клацніть на щойно створений проєкт
- Клацніть «+ Додати файли та запустити потік»
- Виберіть файл зі свого комп’ютера або інших програм
- Необов’язково: виберіть потік, який слід запустити для вибраних файлів
- Клацніть «Додати файл»
Якщо ви вибрали потік, він запуститься одразу.
Після завершення перекладу статус завдання зміниться на «Завершено».
Ви можете завантажити перекладений файл через меню з трьома крапками , розташоване поруч із завданням на переклад. Тут виберіть «Завантажити» для негайного завантаження або «Відкрити в Expert Editor», щоб переглянути перекладений контент.
Ви також можете запустити Translation Flow пізніше. Більше інформації про це можна знайти в наступному розділі.
Додайте Translation Flow до проєкту
Якщо ви вибрали потік, він розпочнеться одразу.
Ви також можете запустити Translation Flow пізніше. У цьому випадку не додавайте потік під час додавання файлів до проєкту.
Щоб запустити потік пізніше, виконайте такі дії:
- Клацніть меню з трьома крапками
поруч із вивантаженим файлом
- Виберіть «Запустити новий потік», щоб розпочати переклад
Потік запуститься автоматично. Після завершення завдань перекладу ви зможете завантажити файли або відкрити їх у Expert Editor.
У одному проєкті можна запускати різні потоки. Потоки перекладу можна додавати для кожного файлу, який ви додаєте до проєкту.
Редагування проєкту
- Відкрийте проєкт, який хочете редагувати
- Клацніть «Редагувати»
- Перейменуйте проєкт
- За бажанням: додайте або змініть опис
- Клацніть «Зберегти»
Щоб видалити проєкт, поверніться до огляду проєктів. Клацніть меню з трьома крапками поруч із проєктом, який ви хочете видалити, і клацніть «Видалити».
Ви також можете видалити проєкт за допомогою кнопки «Видалити», коли відкриваєте проєкт.
Поділитися проектом
- Відкрийте проект, яким ви хочете поділитися
- Клацніть «Поділитися»
- Додайте адресу електронної пошти або ім’я члена команди, якому ви хочете надати доступ до проекту
, або
клацніть перемикач«Усі в вашій організації», щоб поділитися проектом з усіма
- Клацніть «Готово», щоб підтвердити
Щоб скасувати доступ до проєкту, клацніть кнопку «Поділитися» ще раз. Клацніть «X» поруч з ім’ям особи, якій ви хочете скасувати доступ.