Зміст перекладається з англійської за допомогою DeepL Pro.
Необхідний тарифний план: «Voice for Meetings», «Voice for Meetings Business», «Voice Business»
Адміністратори команд можуть контролювати, як довго контент зустрічі (транскрипція та переклад) буде доступний учасникам зустрічі.
Вони можуть вибрати один із таких варіантів як для користувачів, що увійшли в систему, так і для всіх інших:
- Зберігати протягом 30 днів (найменш обмежувальний варіант)
- Зберігати протягом 15 хвилин
- Не зберігати, а показувати лише останні 5 речень/останні 20 секунди контенту (найбільш обмежувальний варіант)
Контент зустрічі зберігається локально в історії браузера кожного користувача. Користувачі можуть отримати доступ до контенту зустрічі, поки він зберігається.
Параметри зберігання
Обране налаштування визначає, як довго назва зустрічі буде видимою у списку «Ваші зустрічі»:
| Налаштування | Контент видалено | Запис у списку зустрічей видалено |
| Зберігати протягом 30 днів | через 30 днів | після 30 днів бездіяльності |
| Зберігати протягом 2 тижнів | через 14 днів | після 14 днів бездіяльності |
| Зберігати протягом 1 тижня | після 7 днів | після 7 днів бездіяльності |
| Зберігати протягом 1 дня | через 24 години | через 24 години бездіяльності |
| Зберігати протягом 15 хвилин | після 15 хвилин бездіяльності | після 24 годин бездіяльності |
| Не зберігати, а показувати лише останні 5 речень / останні 20 секунд | ніколи не зберігати (в оперативній пам'яті: останні 5 речень / 20 секунд, з оновленням) | ніколи не зберігається (в оперативній пам'яті: останні 5 речень / 20 секунд, з оновленням) |
Як працює очищення транскрипції
:
Поки зустріч триває або призупинена, програма регулярно надсилає сигнал
для відстеження
моменту останнього активного сеансу. Це використовується як точка відліку для всіх
таймерів
зберігання. «Відсутність активності» у таблиці вище означає, що з того моменту не було отримано жодного сигналу
.
Як тільки сигнал припиняється (тобто зустріч закінчується або її скасовано), починається відлік
за вибраними налаштуваннями. Після
закінчення відліку транскрипція позначається для видалення та очищується наступного
разу,
коли учасник відкриває зустріч або оновить сторінку.
Змінити налаштування зберігання
За замовчуванням контент зустрічі встановлюється на зберігання протягом 30 днів. Щоб змінити це налаштування, виконайте такі дії:
- Увійдіть в систему DeepL, використовуючи свої облікові дані адміністратора
- Перейдіть до розділу «Обліковий запис» , а потім — «Налаштування»
- Прокрутіть до пункту «Транскрипція та переклад зустрічі»
- Виберіть бажані налаштування як для користувачів, які увійшли в систему, так і для всіх інших
Це налаштування застосовується до всіх зустрічей, організованих вашою організацією. Члени команди не можуть змінювати налаштування для індивідуальних зустрічей.
Перехід на більш обмежувальні налаштування призведе до остаточного видалення існуючих транскрипцій під час наступного перегляду зустрічі власником ліцензії. Завантажуйте транскрипції перед зміною цього налаштування.