Як менеджер перекладів, ви можете завантажувати розшифровку зустрічі, щоб легко переглянути, поділитися та звернутися до важливих деталей у будь-який час.
Виберіть, що включити до розшифровки:
-
Транскрипція та переклад
У транскрипції буде вказано усне мовлення кожного учасника, а в перекладі — мова перекладу, яку ви обрали -
Тільки
транскрипція Виступи всіх учасників будуть записані усною мовою з позначенням коду мови -
Тільки
переклад: виступи всіх учасників будуть відображатися мовою перекладу , яку ви обрали
Якщо ви зміните мову перекладу під час зустрічі, завантажена розшифровка відображатиме цю зміну. Якщо ви приєднаєтеся пізніше або залишите зустріч, розшифровка не міститиме мовлення, яке прозвучало під час вашої відсутності.
Завантажувати розшифровку
- Підключити зустріч
-
Клацніть «Завантажити розшифровку»
-
Відкрийте панель інструментів «
»
- Виберіть, що включити у завантаження, а потім підтвердіть «Завантажити розшифровку»
- Підключіть зустріч
-
Клацнути «Завантажити розшифровку»
- Виберіть, що включити у завантаження, а потім підтвердьте «Завантажити розшифровку»
-
Відкрийте програму DeepL Voice у Microsoft Teams
-
Перейдіть до
налаштувань
-
Перейдіть до елементів керування перекладами
,
або
клацніть ярлик «» над розшифровкою зустрічі
-
Натисніть «Завантажити розшифровку»
Для регулярних зустрічей виберіть «Тільки сьогодні» або «Уся історія розшифровок». «Уся історія розшифровок» включатиме усі розшифровки зустрічей, на яких ви були присутні та використовували DeepL Voice.
Файл у форматі .txt завантажиться автоматично та буде додано до вашої папки «Завантаження ».
Зберігання даних
Коли ви використовуєте DeepL Voice for Meetings під час віртуальної зустрічі, транскрипція зустрічі, з якою ви працюєте, зберігається на вашому локальному пристрої. Це робиться для того, щоб ви могли вийти з DeepL Voice, не втративши свою транскрипцію зустрічі.
Після завершення зустрічі дані розшифровки не зберігаються в DeepL.
Щоб видалити ці дані з вашого локального пристрою, виконайте такі дії:
Веб
Ви можете видалити дані транскрипції зустрічі, що відображаються в розділі «Ваші зустрічі», очистивши історію браузера на вашому локальному пристрої.
Microsoft Teams
- Клацніть «Додаткові параметри»
- Виберіть «Очистити історію зустрічей»
Крім того, ви можете очистити кеш Microsoft Teams, щоб видалити дані з локального пристрою.
Часті запитання
Хто може завантажити розшифровку?
Якщо адміністратор увімкнув цю функцію, вона буде доступна для менеджера перекладів. Ця роль призначається користувачеві, який запрошує бота. Будь-хто з ліцензією Voice, що належить до тієї самої підписки, може подати запит на роль менеджера перекладів.
Чи можна вимкнути цю функцію?
Так, вона ввімкнена за замовчуванням, але адміністратори DeepL можуть її вимкнути.