Treść została przetłumaczona z języka angielskiego za pomocą DeepL Pro.
Administratorzy zespołów zarządzają użytkownikami i abonamentami za pośrednictwem grup. Więcej informacji na temat funkcji zarządzania grupą znajdą Państwo w niniejszym artykule.
Jeśli wykupili Państwo więcej niż jeden abonament, więcej informacji znajdą Państwo w tym artykule.
Utwórz grupę
- Przejdź do karty „Grupy” na swoim koncie administratora DeepL
- Kliknij opcję „Utwórz grupę”
- Wprowadź nazwę grupy
- Opcjonalnie: wybierz jeden lub więcej abonamentów, które mają zostać powiązane z tą grupą
- Opcjonalnie: dodaj użytkowników do tej grupy. Użytkownicy należący do tej grupy otrzymają licencję z powiązanego abonamentu w zależności od dostępności.
Edytuj grupę
- Przejdź do karty „Grupy” na swoim koncie administratora DeepL
- Kliknij przycisk „Edytuj” obok grupy, którą chcesz edytować
- Można zmienić nazwę grupy, a także abonament powiązany z grupą. Można również dodać użytkowników do grupy. Użytkownicy należący do tej grupy otrzymają licencję z powiązanego abonamentu w zależności od dostępności.
- Kliknij „Zapisz”
Usuń grupę
- Przejdź do karty „Grupy” na swoim koncie DeepL
- Kliknij trzy kropki „
” obok grupy, którą chcesz usunąć
- Kliknij „Usuń grupę”
- Potwierdź tę czynność w oknie dialogowym
- Wszyscy użytkownicy tej grupy natychmiast utracą dostęp do wszelkich powiązanych z nią abonamentów
Zarządzanie szczegółami grupy
Możesz również zarządzać istniejącą grupą, wybierając jej nazwę na karcie „Grupy”. W tym miejscu możesz wykonać następujące czynności:
- Zmienić nazwę grupy
- Powiązać lub odłączyć abonamenty
- Utworzyć link z zaproszeniem do grupy
- Dodawać i usuwać użytkowników