Het beheerdersaccount biedt uitgebreidere functionaliteit voor het groepsbeheer. Meer informatie vindt u in de algemene inleiding over groepen.
Beheerders zullen enkele wijzigingen in hun accountinterface opmerken. Er zijn twee nieuwe tabbladen: ‘Gebruikers’ en ‘Groepen’. U ziet deze tabbladen niet als u een abonnement hebt op het DeepL Pro Individual- of API Free-abonnement.
Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de belangrijkste verbeteringen.
Groepen beheren
Groep: Een groep bepaalt de toegang tot één (of meer) abonnementen. Gebruikers kunnen deel uitmaken van één of meerdere groepen. Door deel uit te maken van een groep heeft een gebruiker recht op een licentie uit de abonnementen die aan die groep zijn gekoppeld. Meer informatie vindt u in dit artikel over het aanmaken van groepen.
Tabblad ‘Groepen’: Op dit tabblad wordt in eerste instantie ten minste één groep weergegeven. De standaardgroep wordt altijd bovenaan weergegeven en draagt de naam ‘Standaard’. Lees in dit artikel meer over de speciale rol van de standaardgroep. Uw abonnement is al aan die groep gekoppeld.
Groepsuitnodiging: Voor teams met toegang via DeepL-inloggegevens kunnen teamleden rechtstreeks worden uitgenodigd voor groepen, of kan er een uitnodigingslink voor de groep worden aangemaakt en gedeeld. Lees meer over de uitnodigingslinks in dit artikel.
API Pro-abonnementen kunnen niet aan groepen worden gekoppeld.
Gebruikers beheren
Tabblad ‘Gebruikers’: Op dit tabblad worden alle teamleden weergegeven, evenals gedetailleerde informatie over bijv. hun groepslidmaatschap, toegewezen licenties en uitnodigingsstatus. Er zijn uitgebreide opties voor het beheren en filteren van gebruikers. Lees meer over het tabblad ‘Gebruikers’ in dit artikel.
Gebruikers toevoegen: In dit dialoogvenster kan de teambeheerder gebruikers aan groepen toevoegen. Hierdoor krijgen de gebruikers recht op licenties uit de abonnementen die aan de groep zijn gekoppeld.
-
Voor teams met DeepL-toegang via inloggegevens:
wanneer u een gebruiker die nog geen deel uitmaakt van het team aan een groep toevoegt, wordt er een uitnodigingse-mail verzonden.
Lees meer over het uitnodigen van teamleden in dit artikel . - Voor teams met SSO-toegang zonder groepssynchronisatie: wanneer u een gebruiker toevoegt, wordt deze aan die groep toegevoegd. Lees meer over het beheren van SSO-gebruikers in dit artikel .
- Voor teams met SSO-toegang met groepssynchronisatie: het groepslidmaatschap wordt geconfigureerd in de applicatie van de identiteitsprovider en wordt weergegeven in het DeepL-account wanneer de gebruikers inloggen. Lees meer over het beheren van SSO-gebruikers in dit artikel .
Licentie-toewijzing en producttoegang
- Er geldt geen limiet voor het aantal gebruikers dat aan een groep kan worden toegevoegd. Zelfs als er een tekort aan licenties is, kunnen gebruikers zich nog steeds bij het team aansluiten via een uitnodigingslink of via SSO, maar krijgen zij bij het inloggen geen licentie toegewezen. In dit artikel vindt u meer informatie over het beheren van licenties.
- Teamleden zonder licentie voor Translator of Write kunnen worden verhinderd om de gratis versies van DeepL Translator of Write te gebruiken terwijl zij zijn ingelogd. Toegang tot de gratis versies is standaard ingeschakeld na het aanmaken van een abonnement. Een beheerder kan de toegang tot de gratis versies uitschakelen op het tabblad ‘Instellingen’. Meer informatie vindt u in dit artikel.
- Indien een teambeheerder geen toegang tot het product nodig heeft, kan hij of zij uit alle groepen worden verwijderd. In dit artikel vindt u meer informatie over het instellen van een beheerder zonder licentie.
API-abonnementen
De extra tabbladen ‘Gebruikers’ en ‘Groepen’ verschijnen in uw account. U kunt extra beheerders uitnodigen; meer informatie vindt u in dit artikel.
- Alle beheerders zijn beheerders van de API-keys en de Admin-API-keys
-
Een DeepL Pro-abonnement kan niet aan een groep
worden gekoppeld. Dit betekent bijv. dat het abonnement nooit wordt weergegeven op het tabblad 'Gebruikers' of het tabblad 'Groepen'. U kunt gebruikers niet op abonnement filteren. - In een account met een API Free-abonnement worden de tabbladen ‘Gebruikers’ en ‘Groepen’ niet weergegeven.
Veelgestelde vragen
Hoe kan een nieuwe gebruiker worden uitgenodigd voor het team?
In het dialoogvenster 'Gebruikers toevoegen' kan een teambeheerder gebruikers aan groepen toevoegen. Hierdoor krijgen zij recht op licenties uit de gekoppelde abonnementen. Als een gebruiker nog geen deel uitmaakt van het team, wordt er bij het toevoegen een e-mail verzonden.
Hoe kan een teamlid worden gedeactiveerd?
Voeg de gebruiker toe aan een groep waaraan geen abonnement is gekoppeld. Verwijder hem of haar vervolgens uit alle groepen. Aan het teamlid wordt dan geen licentie toegewezen.
Waar kan een teambeheerder controleren of aan een gebruiker een licentie is toegewezen?
Op het tabblad ‘Gebruikers’ wordt de licentiestatus van gebruikers weergegeven in de kolom ‘Licenties’.
Waarom is er een groep met de naam ‘Gedeactiveerde accounts’?
Teamleden die vóór de overstap naar het verbeterde beheerdersaccount zijn gedeactiveerd, worden in de groep 'Gedeactiveerde accounts' geplaatst. Aan deze groep is geen abonnement gekoppeld.
Waar kan een add-on worden aangeschaft of opgezegd?
Op het tabblad ‘Abonnementen’ kunnen zowel abonnementen als add-ons worden beheerd.
Ik kan het tabblad 'Team' niet vinden. Waarom niet?
Het tabblad 'Team' is verouderd. Teambeheerders kunnen een lijst met alle teamleden bekijken op het tabblad 'Gebruikers'. Samen met het tabblad 'Groepen' kan het team worden beheerd.
Kan ik meer dan één API-abonnement aanschaffen?
Per account is slechts één API-abonnement mogelijk. API Pro-beheerders kunnen extra API-keys beheren op het tabblad 'API-keys en limieten'. Om een extra API-abonnement aan te schaffen, dient u een extra account aan te maken.