Ons helpcentrum is vertaald vanuit het Engels met DeepL Pro.
Vereist pakket: Voice for Meetings, Voice for Meetings Business, Voice Business
Teambeheerders kunnen bepalen hoe lang de content van vergaderingen (transcriptie en vertaling) beschikbaar blijft voor deelnemers aan de vergadering.
Zij kunnen kiezen uit de volgende opties, zowel voor gebruikers die zijn ingelogd als voor alle anderen:
- 30 dagen bewaren (minst restrictief)
- 15 minuten bewaren
- Niet opslaan en alleen de laatste 5 zinnen/laatste 20 seconden van de content weergeven (meest restrictief)
De inhoud van de vergadering wordt lokaal opgeslagen in de browsergeschiedenis van elke gebruiker. Gebruikers hebben toegang tot de inhoud van de vergadering zolang deze is opgeslagen.
Opslagopties
De gekozen instelling bepaalt hoe lang de titel van de vergadering zichtbaar is in de lijst ‘Uw vergaderingen’:
| Instelling | Content verwijderd | Item in de vergaderlijst verwijderd |
| 30 dagen bewaren | na 30 dagen | na 30 dagen inactiviteit |
| 2 weken bewaren | na 14 dagen | na 14 dagen inactiviteit |
| 1 week bewaren | na 7 dagen | na 7 dagen inactiviteit |
| Bewaren gedurende 1 dag | na 24 uur | na 24 uur inactiviteit |
| Bewaren gedurende 15 minuten | na 15 minuten inactiviteit | na 24 uur inactiviteit |
| Niet opslaan en alleen de laatste 5 zinnen / laatste 20 seconden weergeven | wordt nooit opgeslagen (in het geheugen: de laatste 5 zinnen / 20 seconden, doorlopend) | wordt nooit opgeslagen (in het geheugen: de laatste 5 zinnen / 20 seconden, doorlopend) |
Hoe het opschonen van transcripties werkt
:
Terwijl een vergadering actief is of gepauzeerd is, verstuurt de app regelmatig een ‘heartbeat’ om
bij te houden
wanneer de sessie voor het laatst actief was. Dit wordt gebruikt als referentiepunt voor alle
opslag-
timers. ‘Inactiviteit’ in de bovenstaande tabel betekent dat er sinds dat moment geen ‘heartbeat’ meer is ontvangen
.
Zodra de hartslagsignalen stoppen (d.w.z. de vergadering eindigt of wordt afgebroken), begint het aftellen
voor de geselecteerde instelling. Zodra de
timer afloopt, wordt de transcriptie gemarkeerd voor verwijdering en wordt ze gewist zodra
een
deelnemer de vergadering opent of de pagina vernieuwt.
Opslagvoorkeuren wijzigen
Standaard is de opslagduur voor vergadercontent ingesteld op 30 dagen. Ga als volgt te werk om deze instelling te wijzigen:
- Inloggen bij DeepL met uw beheerdersgegevens
- Ga naar ‘Account’ en vervolgens naar ‘Instellingen’
- Scroll naar ‘Transcriptie en vertaling van vergadering opslaan’
- Selecteer uw voorkeur voor zowel ingelogde gebruikers als alle andere gebruikers
De instelling wordt toegepast op alle vergaderingen die door uw organisatie worden georganiseerd. Teamleden kunnen de instellingen voor individuele vergaderingen niet wijzigen.
Als u een strengere instelling wijzigt, worden bestaande transcripties definitief verwijderd zodra een licentiehouder de volgende keer een vergadering bekijkt. Download de transcripties voordat u deze instelling wijzigt.