Teamleden kunnen deel uitmaken van een team zonder over een licentie voor een specifiek product te beschikken. Teambeheerders kunnen de toegang tot de gratis versies van DeepL Translator en Write beheren voor gebruikers die zijn ingelogd op het teamabonnement.
Er zijn tevens twee manieren om de toegang tot DeepL te beheren voor gebruikers die niet zijn ingelogd:
- Beperking van de netwerktoegang: om anonieme toegang te voorkomen en gebruikers te verplichten in te loggen, raadpleegt u dit artikel voor meer informatie.
- Domeinvastlegging: Om gebruikers bij het aanmelden te registreren en te bepalen wie binnen uw organisatie zich kan aanmelden, een DeepL-account kan aanmaken en lid kan worden van een bestaand team, raadpleegt u dit artikel voor meer informatie.
Toegang tot de gratis versie van DeepL in- of uitschakelen
Als u een teambeheerder bent, kunt u de toegang tot de gratis versie van DeepL in- of uitschakelen voor gebruikers die geen licentie hebben. Standaard is gratis toegang ingeschakeld.
- Ga naar het tabblad ‘Instellingen’ in uw account en scroll naar beneden tot aan de sectie ‘Beveiliging’
- Klik op de schakelaar om de toegang tot DeepL Write (gratis versie) en/of DeepL Translator (gratis versie) in of uit te schakelen
Bij een uitgeschakeld product wordt het bericht ‘DeepL Translator is voor u niet ingeschakeld’ of ‘DeepL Write is voor u niet ingeschakeld’ weergegeven.