Ons helpcentrum is vertaald vanuit het Engels met DeepL Pro.
Teambeheerders beheren gebruikers en abonnementen via groepen. Lees in dit artikel meer over de functie voor groepsbeheer.
Als u meer dan één abonnement hebt aangeschaft, vindt u meer informatie in dit artikel.
Een groep aanmaken
- Ga naar het tabblad Groepen in uw DeepL-account
- Klikken op 'Groep aanmaken'
- Voer een naam in voor de groep
- Optioneel: selecteer een of meer abonnementen om aan deze groep te koppelen
- Optioneel: voeg gebruikers toe aan deze groep. Gebruikers in deze groep ontvangen een licentie uit het gekoppelde abonnement, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Een groep wijzigen
- Ga naar het tabblad ‘Groepen’ in uw DeepL-beheerdersaccount
- Klikken op 'Wijzigen' naast de groep die u wilt wijzigen
- U kunt zowel de naam van de groep als het aan de groep gekoppelde abonnement wijzigen. U kunt ook gebruikers aan de groep toevoegen. Gebruikers in deze groep ontvangen een licentie van het gekoppelde abonnement, afhankelijk van de beschikbaarheid.
- Klikken op ‘Opslaan’
Een groep verwijderen
- Ga naar het tabblad 'Groepen' in uw DeepL-account
- Klik op de drie puntjes '
' naast de groep die u wilt verwijderen
- Klikken op ‘Groep verwijderen’
- Bevestig de actie in het dialoogvenster
- Alle gebruikers van de groep verliezen onmiddellijk de toegang tot alle abonnementen die aan de groep zijn gekoppeld
Groepsgegevens beheren
U kunt een bestaande groep ook beheren door de naam ervan te selecteren op het tabblad ‘Groepen’. Hier kunt u het volgende doen:
- De naam van de groep wijzigen
- Abonnementen koppelen of ontkoppelen
- Een uitnodigingslink voor de groep aanmaken
- Gebruikers toevoegen en verwijderen