Een uitnodigingslink voor een groep aanmaken
Voor teams die gebruikmaken van inloggen met DeepL-inloggegevens, kunnen teambeheerders uitnodigingslinks voor groepen aanmaken. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het beheren van groepen.
Als u meer gebruikers toevoegt dan er licenties beschikbaar zijn, kunnen die gebruikers nog steeds lid worden van het team, maar ontvangen zij geen licentie. Omwille van de veiligheid en gegevensbescherming raden wij u aan ervoor te zorgen dat alle gebruikers over een licentie beschikken, om te voorkomen dat zij gebruikmaken van de gratis producten van DeepL.
Maak een groepsuitnodigingslink aan via het tabblad ‘Groepen’
- Ga naar het tabblad ‘Groepen’ in uw DeepL-account
- Selecteer de naam van de groep waarvoor u een groepsuitnodigingslink wilt aanmaken
- Klik op de detailpagina van de groep op ‘Nieuwe link aanmaken’ in de sectie ‘Uitnodigingslink’
- Geef aan of u de uitnodigingslink wilt beperken tot e-mailadressen van een specifiek domein (bijv. @deepl.com), of dat u iedereen met de link wilt toestaan om lid te worden
- Klikken op 'Link
aanmaken' Er wordt een uitnodigingslink genereerd en weergegeven in de sectie 'Uitnodigingslinks' - Kopiër de link en deel deze met de gebruikers die u wilt uitnodigen
U kunt de link verwijderen in de sectie 'Uitnodigingslink' als u niet langer wilt dat gebruikers via de link lid kunnen worden van groepen. Om een nieuwe link aan te maken, moet u eerst de bestaande verwijderen.
Maak een uitnodigingslink voor een groep aan via het tabblad ‘Instellingen’
- Ga naar het tabblad ‘Instellingen’ in uw DeepL-account
- Klik in de sectie 'Team' op 'Nieuwe link aanmaken'
- Selecteer de groep waarvoor u de uitnodigingslink wilt aanmaken
- Geef aan of u de uitnodigingslink wilt beperken tot e-mailadressen van een specifiek domein (bijv. @deepl.com), of dat u iedereen met de link toestaat om lid te worden
- Klikken op 'Link
aanmaken' Er wordt een uitnodigingslink genereerd en weergegeven in de sectie 'Uitnodigingslink' - Kopiër de link en deel deze met de gebruikers die u wilt uitnodigen
U kunt de link verwijderen in de sectie 'Uitnodigingslinks' als u niet langer wilt dat gebruikers via de link lid kunnen worden van groepen. Om een nieuwe link aan te maken, moet u eerst de bestaande verwijderen.
Als een gebruiker een foutmelding krijgt bij het proberen lid te worden van een team, vindt u in dit artikel enkele tips voor het oplossen van het probleem.