Účet správce nabízí rozšířené funkce pro správu týmů a skupin. Více informací najdete v obecném úvodu ke skupinám.
Správci mohou ve svém uživatelském rozhraní zaznamenat některé změny. Objevily se zde dvě nové záložky s názvem Uživatelé a Skupiny. Tyto záložky se vám nezobrazí, pokud máte předplatné DeepL Pro Individual nebo API Free.
Níže najdete přehled některých hlavních zlepšení.
Správa skupin
Skupina: Skupina definuje přístup k jednomu (nebo více) předplatným. Uživatelé mohou být členy jedné nebo více skupin. Členství ve skupině opravňuje uživatele k licenci z předplatných spojených s danou skupinou. Více podrobností najdete v tomto článku o vytváření skupin.
Karta Skupiny: Tato karta zpočátku zobrazuje alespoň jednu skupinu. Výchozí skupina se vždy zobrazuje nahoře a je označena jako Výchozí. Více informací o speciální roli výchozí skupiny najdete v tomto článku. Vaše předplatné je již s touto skupinou propojeno.
Pozvánka do skupiny: V týmech s přístupem pomocí přihlašovacích údajů DeepL lze členy týmu buď přímo pozvat do skupin, nebo vytvořit a sdílet odkaz s pozvánkou do skupiny. Více informací o pozvánkových odkazech najdete v tomto článku.
Předplatné Pro nelze propojit se skupinami.
Správa uživatelů
Karta Uživatelé: Tato karta zobrazuje všechny členy týmu a podrobné informace, např. o jejich členství ve skupinách, přidělených licencích a stavu pozvánky. K dispozici jsou rozšířené možnosti pro správu a filtrování uživatelů. Podrobnosti o kartě Uživatelé najdete v tomto článku.
Přidání uživatelů: V tomto dialogovém okně může správce týmu přidávat uživatele do skupin. Tím se uživatelům udělí nárok na licence z předplatných propojených se skupinou.
-
Pro týmy s přístupem pomocí přihlašovacích údajů DeepL:
Přidání uživatele, který ještě není součástí týmu, do skupiny spustí odeslání e-mailu s pozvánkou. Podrobnosti o pozvání členů týmu
najdete v tomto článku . - Pro týmy s přístupem přes SSO bez synchronizace skupin: Přidáním uživatele do skupiny se tento uživatel zařadí do dané skupiny. Podrobnosti o správě uživatelů SSO najdete v tomto článku .
- Pro týmy s přístupem SSO se synchronizací skupin: Členství ve skupině se konfiguruje v aplikaci zprostředkovatele identity a promítne se do účtu DeepL při přihlášení uživatelů. Podrobnosti o správě uživatelů SSO najdete v tomto článku .
Přiřazení licence a přístup k produktu
- Počet uživatelů, které lze přidat do skupiny, není nijak omezen. I v případě nedostatku licencí se uživatelé mohou k týmu připojit pomocí odkazu s pozvánkou nebo přes SSO, při přihlášení jim však nebude přidělena licence. Další podrobnosti o správě licencí najdete v tomto článku.
- Členům týmu bez licence pro Překladač DeepL nebo Write lze zabránit v používání bezplatných verzí Překladače DeepL nebo Write, dokud se nepřihlásí. Přístup k bezplatným verzím je po vytvoření předplatného ve výchozím nastavení povolen. Správce může přístup k bezplatným verzím zakázat na kartě Nastavení. Více podrobností najdete v tomto článku.
- Pokud správce týmu nepotřebuje přístup k produktu, lze jej odstranit ze všech skupin. Podrobnosti o nastavení správce bez licence najdete v tomto článku.
Předplatné API
Ve vašem účtu se zobrazí další karty Uživatelé a Skupiny. Můžete pozvat další správce, podrobnosti najdete v tomto článku.
- Všichni správci jsou správci klíčů API a klíčů Admin API
-
Předplatné API Pro nelze propojit s žádnou skupinou
. To znamená, že se např. předplatné nikdy nezobrazí na kartě „Uživatelé“ ani „Skupiny“. Nelze filtrovat uživatele podle předplatného. - V účtu s předplatným API Free se karty „Uživatelé“ a „Skupiny“ nezobrazují.
Často kladené otázky
Jak lze do týmu pozvat nového uživatele/ku?
V dialogovém okně Přidat uživatele může správce týmu přidávat uživatele do skupin. Tím jim budou přiděleny licence z propojených předplatných. Pokud uživatel ještě není součástí týmu, jeho přidání spustí odeslání pozvánky e-mailem.
Jak lze deaktivovat člena týmu?
Přidat uživatele do skupiny, ke které není přiřazen žádný balíček s předplatným. Odstraňte ho ze všech skupin. Členovi týmu nebude přidělena licence.
Kde může správce týmu ověřit, zda byla uživateli přidělena licence?
Na kartě „Uživatelé“ je stav licence pro uživatele uveden ve sloupci „Licence“.
Proč existuje skupina s názvem Deaktivované účty?
Členové týmu, kteří byli deaktivováni před přechodem na zlepšený administrátorský účet, jsou zařazeni do skupiny Deaktivované účty. Tato skupina nemá přiřazené žádné předplatné.
Kde lze doplněk zakoupit nebo zrušit?
Na kartě Předplatné lze spravovat předplatné i doplňky.
Nemohu najít kartu Tým. Proč?
Karta „Tým“ byla zrušena. Manažeři týmu mohou zobrazit seznam všech členů týmu na kartě „Uživatelé“. Spolu se kartou „Skupiny“ lze tým spravovat.
Mohu zakoupit více než jedno předplatné API?
Na jeden účet je možné mít pouze jedno předplatné API. Správci API Pro mohou spravovat další klíče API na kartě Klíče API a limity. Chcete-li zakoupit další předplatné API, vytvořte si další účet.