Перед перекладом файлу ви можете увімкнути опцію «Зберігання» (), щоб зберегти перекладений файл протягом обмеженого періоду часу.
Після збереження файлу ви зможете отримати доступ до додаткових функцій для покращення якості перекладу, зокрема:
- Запит на перевірку перекладеного файлу
- Редагування перекладеного файлу
- Експорт повідомлення про якість перекладу файлу
- Поділитися файлом з іншими членами команди
Власник файлу може отримати доступ до збережених файлів у будь-який час у розділі «Збережені переклади» на сайті DeepL.
Доступ до всіх збережених файлів мають лише їхній власник та члени команди, яким було надано доступ до файлу. Дізнайтеся більше про те, як DeepL обробляє дані, у нашій Політиці конфіденційності.
Якщо ви використовуєте DeepL у складі команди, адміністратор повинен спочатку увімкнути опцію збереження у своєму обліковому записі.
Щоб увімкнути опцію зберігання для вашої організації як адміністратор, виконайте такі дії:
- Увійдіть в систему для доступу до свого облікового запису
- Перейдіть на вкладку «Налаштування» та виберіть пункт «Зберігання перекладів»
- Клацніть перемикач «
»
Ви можете вимкнути опцію зберігання в будь-який час, клацнувши на перемикач ще раз і підтвердивши, що бажаєте вимкнути цю функцію.
Щоб зберегти файли, виконайте такі дії:
- Перейдіть до розділу «Переклад файлів» за допомогою панелі навігації
- На панелі інструментів увімкніть перемикач «Зберігання» (
)
- Вивантажте файл, який ви хочете перекласти
- Клацніть «Почати переклад»
Тепер файли доступні в розділі «Збережені переклади».
Збережені файли будуть видалені через 6 місяців, і доступ до них більше не буде можливий. Час, що залишився до видалення файлу, можна побачити у верхній частині сторінки при відкритті файлу в розділі «Збережені переклади».
Якщо ви скасуєте підписку, ваші збережені переклади будуть видалені через 90 днів після деактивації. Детальніше про це можна прочитати в цій статті.