Innehållet är översatt från engelska med hjälp av DeepL Pro.
Bekräfta din deltagande när du använder Voice for Online Meetings för att välja språk och för att automatiskt sluta ta emot översättning när du lämnar ett möte.
Under ett möte kan du titta efter verifieringsindikatorn för att kontrollera din status:
-
betyder att du är bekräfta
-
betyder att du inte är verifierad
Bli bekräfta automatiskt
I de flesta fall behöver du inte göra någonting. DeepL Voice bekräftar dig automatiskt när du:
- Loggar in med Microsoft (skrivbordsapp)
- Ger applikationen fullständig åtkomst till hårddisken (Mac)
- Redan har det bekräfts genom att du tidigare har angett en kod
Bekräfta dig manuellt med en åtkomstkod
Om automatisk verifiering inte är tillgänglig kommer du att uppmanas att ange din åtkomstkod för mötet för att bekräfta dig manuellt i följande situationer:
- Du väljer ett annat språk än ”Automatisk detektering”
- Organisationens inställningar begränsar översättningen till endast verifierade deltagare (administratörsstyrt)
Avbryt översättningen
Om du väljer att inte bekräfta, välj Koppla från högst upp i mötesvyn när du lämnar mötet för att sluta ta emot mötesöversättningen.