Innehållet är översatt från engelska med hjälp av DeepL Pro.
Nödvändigt abonnemang: DeepL Pro
Teammedlemmar kan ingå i ett team utan att ha en licens för en specifik produkt. Teamadministratörer kan hantera åtkomsten till gratisversionerna av DeepL Translator och Write för de användare som är loggade in på teamabonnemanget.
Det finns också två sätt att hantera åtkomsten till DeepL för användare som inte är loggade in:
- Begränsning av nätverksåtkomst: För att förhindra anonym åtkomst och kräva att användare loggar in, se den här artikeln för mer information.
- Domäninhämtning: För att registrera användare vid registrering och kontrollera vem i din organisation som kan registrera sig, skapa ett DeepL-konto och gå med i ett befintligt team, se den här artikeln för mer information.
Aktivera eller inaktivera åtkomst till gratisversionen av DeepL
När du aktiverar gratis åtkomst erbjuder DeepL inte samma dataskydd som för DeepL Pro.
Om du är teamadministratör kan du aktivera eller inaktivera åtkomst till gratisversionen av DeepL för användare som inte har en licens. Som standard är gratisåtkomst aktiverad.
- Gå till fliken Inställningar i ditt konto och rulla ner till avsnittet Säkerhet
- Klicka på växeln för att aktivera eller inaktivera åtkomst till DeepL Write (gratisversion) och/eller DeepL Translator (gratisversion)
För en inaktiverad produkt visas meddelandet DeepL Translator är inte aktiverat för dig eller DeepL Write är inte aktiverat för dig.
Om du har inaktiverat åtkomsten till produktens gratisversion ska du se till att aktivera den igen när din prenumeration har sagts upp.