Ons helpcentrum is vertaald vanuit het Engels met DeepL Pro.
Vereist abonnement: DeepL Pro Advanced, Ultimate, Team, Business, Enterprise, Write, Conversations, Meetings
Voor teams die inloggen met DeepL-inloggegevens
Als u een teambeheerder bent en geen toegang tot de producten nodig hebt, kan een andere beheerder het volgende doen:
- Ga naar het tabblad 'Gebruikers' in uw account
- Verwijder de beheerder die u geen toegang tot het product wilt geven uit alle licentiegroepen
Hierdoor blijft de teambeheerder lid van het team, maar behoort hij of zij niet meer tot een licentie-groep. In de kolom Licenties ziet u nu ‘Niet toegewezen’. De kolom Groepen is leeg.
Een beheerder kan alleen door een andere beheerder uit alle licentiegroepen worden verwijderd. Verleen indien nodig tijdelijk beheerdersrechten aan een ander teamlid.
Voor teams die inloggen via SSO
U kunt een beheerder zonder producttoegang alleen configureren als er geen abonnement aan de standaardgroep is gekoppeld. Hiervoor dient u een extra licentiegroep aan te maken met dezelfde configuratie als de huidige standaardgroep, inclusief de gekoppelde abonnementen en de teamleden die aan de licentiegroep zijn toegewezen. U kunt dit doen door de volgende stappen te volgen:
- Maak een nieuwe licentiegroep aan en koppel de abonnementen die eerder aan de standaardgroep waren gekoppeld, hieraan. Lees in dit artikel hoe u de gekoppelde abonnementen en gebruikers van een licentiegroep kunt beheren.
- Filter in het tabblad ‘Gebruikers’ op alle gebruikers in de standaardgroep. Vink het vakje in de titelkolom aan om alle gefilterde gebruikers te selecteren.
- Schakel de selectie uit van alle beheerders aan wie u geen DeepL-licentie wilt toewijzen
- Klik op ‘Meer’ en vervolgens op ‘Groepen bijwerken’ om de geselecteerde gebruikers toe te voegen aan de nieuwe licentiegroep die u hebt aangemaakt
- Verwijder alle gekoppelde abonnementen uit de standaardgroep.
- Laat de beheerder aan wie u geen DeepL-licentie wilt toewijzen in de standaardgroep en buiten de aanvullende licentiegroep.
Hierdoor krijgt de teambeheerder geen licentie toegewezen. In de kolom Licenties ziet u nu ‘Niet toegewezen’. In de kolom Groepen ziet u de standaardgroep.
Om de toegang tot het product voor nieuwe teamleden te waarborgen, moeten teambeheerders nieuwe leden handmatig toevoegen aan de aanvullende licentiegroep waaraan het abonnement is gekoppeld.