Jako správce týmu DeepL máte možnost spravovat a přizpůsobovat různá nastavení, abyste zajistili co nejlepší uživatelský zážitek a zachovali bezpečnost vaší organizace. Níže najdete komplexní přehled dostupných nastavení, která může spravovat správce, včetně jejich popisů a důležitých poznámek týkajících se jejich funkčnosti.
| Nastavení | Popis | Poznámka: |
|---|---|---|
| Převod textu na řeč v mobilních aplikacích DeepL | Můžete deaktivovat funkci převodu textu na řeč v samotném zařízení pro všechny členy týmu, kteří se na mobilním zařízení přihlásí. | Toto nastavení se týká pouze konverzací v mobilních aplikacích DeepL. Webová aplikace DeepL využívá funkci převodu textu na řeč v prohlížeči – tu správci DeepL nemohou deaktivovat. |
| Převod řeči na text v mobilních aplikacích DeepL | Můžete deaktivovat funkci převodu řeči na text pro všechny členy týmu přihlášené na mobilním zařízení. Tím se funkce diktování stane nedostupnou, ale nebude to mít vliv na funkci „Voice for Conversations“. | — |
| Sdílení přepisů konverzací | Chcete-li zabránit uživatelům ve sdílení nebo exportu přepisu přeložené konverzace, můžete tuto funkci deaktivovat pro všechny členy týmu, kteří používají DeepL pro konverzace. | — |
| Stažení přepisů schůzek | K této funkci mají přístup pouze členové týmu, kterým byla ve virtuální schůzce přidělena role správce překladu. Chcete-li zabránit správcům překladu ve stažení přepisu schůzky, můžete jim tuto funkci deaktivovat. | Pokud je tato funkce správcem deaktivována, je pro správce překladu viditelná, ale zašedlá. |
| Ukládání transkripce a překladu schůzky | Určete, jak dlouho (pokud vůbec) se transkripce a překlad ukládají pro přihlášené členy týmu a pro všechny ostatní. |
Na kartě Nastavení zabezpečení mohou správci konfigurovat uchovávání pomocí dvou rozevíracích nabídek: Pro členy týmu, kteří se přihlásili: a Pro všechny ostatní:. Dostupné možnosti uchovávání:
U Voice Starter je v obou rozevíracích nabídkách nastavena výchozí hodnota 30 dní. |
| Povolení zpracování dat prostřednictvím softwaru třetích stran |
Po aktivaci bude DeepL při poskytování svých služeb využívat služby třetích stran. To zahrnuje:
Více informací o tom, jak nakládáme s vašimi osobními údaji, najdete v našem prohlášení o ochraně osobních údajů. |
Pro poskytování podpory pro jazyky, které nejsou podporovány modely DeepL, využíváme externí poskytovatele softwaru. Pokud jsou tyto jazyky deaktivovány, nebudou se v nabídce jazyků služby DeepL Voice zobrazovat. |
| Vynucení přístupových kódů pro službu Voice for Meetings | Je-li tato funkce povolena, musí všichni uživatelé služby Voice for Meetings zadat přístupový kód k potvrzení své účasti na schůzce, než získají přístup k překladům. | Je-li tato funkce deaktivována, mohou správci překladu volitelně přidat tuto dodatečnou úroveň zabezpečení při pozvání bota na schůzku. |
| Voice to voice |
Funkce „Voice to voice“ přehrává přeloženou řeč nahlas v aplikacích DeepL Voice for Meetings a DeepL Voice for Conversations. Ve výchozím nastavení zní překlady jako hlas mluvčího a členové týmu si mohou výstupní hlas změnit ve svých vlastních nastaveních. Funkci „Voice to voice“ můžete deaktivovat pro všechny členy týmu. Je-li tato funkce deaktivována, mohou členové týmu během schůzky číst překlady pouze jako živé titulky. V konverzaci čte překlady nahlas prohlížeč nebo mobilní zařízení pomocí vlastní funkce převodu textu na řeč. |
— |