Obsah je přeložen z angličtiny pomocí DeepL Pro.
Profil stylu lze nastavit jako výchozí nebo jeho použití vynutit u členů týmu, s nimiž jste jej sdíleli. V tomto článku zjistíte, jak sdílet profily stylu s členy týmu.
Pokud nastavíte profil stylu jako vynucený, členové týmu si nemohou vybrat jiný profil stylu ani deaktivovat funkci profilů stylů. Pokud nastavíte profil stylu jako výchozí, vybraný profil stylu se členům týmu automaticky přiřadí, ale stále mohou přepnout na jiný profil stylu nebo funkci zcela vypnout.
Chcete-li nastavit profil stylu jako vynucený nebo výchozí, postupujte takto:
- Klikněte na Ovládací prvky použití
- Vyberte profil stylu, který chcete nastavit jako vynucený nebo výchozí pro váš tým
- Volitelně: Pokud chcete pro určité členy týmu nastavit jiný profil stylu jako vynucený nebo výchozí, klikněte na tři tečky a vyberte možnost Přidat výjimku.
- Vyhledejte a vyberte člena týmu, pro kterého chcete nastavit výjimku.
- Vyberte profil stylu, který chcete nastavit jako vynucený nebo výchozí pro tohoto člena týmu.