Před překladem souboru můžete aktivovat možnost „“ (Uložit překlad), která umožní uložit přeložený soubor na omezenou dobu.
Jakmile je soubor uložen, můžete odemknout další funkce, které zlepší kvalitu vašeho přeloženého souboru, například:
- Žádost o kontrolu přeloženého souboru
- Upravte přeložený soubor
- Export zprávy o kvalitě překladu souboru
- Sdílení souboru s ostatními členy týmu
K uloženým souborům má majitel souboru kdykoli přístup v sekci Uložené překlady na webových stránkách DeepL.
K všem uloženým souborům má přístup pouze majitel/ka souboru a všichni členové týmu, s nimiž byl soubor sdílen. Více informací o tom, jak DeepL nakládá s daty, můžete zjistit v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Pokud používáte DeepL v rámci týmu, musí váš správce nejprve ve svém účtu povolit možnost ukládání.
Chcete-li jako správce povolit možnost ukládání pro vaši organizaci, postupujte takto:
- Přihláste se ke svému účtu
- Přejděte na kartu Nastavení a vyberte položku Úložiště překladů
- Klikněte na přepínač „
“
Možnost ukládání můžete kdykoli deaktivovat tím, že znovu kliknete na přepínač a potvrdíte, že chcete tuto funkci deaktivovat.
Chcete-li ukládat soubory, postupujte takto:
- Přejděte na možnost Překlad souborů pomocí navigační lišty
- Na panelu nástrojů aktivujte přepínač „Ukládání“
- Nahrajte soubor, který chcete přeložit
- Klikněte na „Start translation“
Soubory jsou nyní k dispozici v sekci „Uložené překlady“.
Uložené soubory vyprší po 6 měsících a již k nim nebude možné přistupovat. Čas do vypršení platnosti souboru uvidíte v horní části stránky při otevření souboru v sekci „Uložené překlady“.
Pokud zrušíte předplatné, vaše uložené překlady budou smazány 90 dní po deaktivaci. Více se dozvíte v tomto článku.