Stažení transkripce schůzky vám umožní snadno kontrolovat, sdílet a vyhledávat důležité podrobnosti kdykoli.
Vyberte, co má být v transkripci obsaženo:
-
Transkripce a překlad
V transkripci bude uveden původní mluvený jazyk každého mluvčího a v překladu bude uveden jazyk , který jste si vybrali -
Pouze
transkripce : Řeči všech účastníků budou transkripcemi zaznamenány v původním mluveném jazyku a označeny jazykovým kódem -
Pouze
překlad: Řeči všech účastníků budou zobrazeny v jazyce, který jste si vybrali jako překladový.
Pokud během schůzky změníte jazyk překladu, stažená transkripce tuto změnu zohlední. Pokud se připojíte později nebo schůzku opustíte, transkripce nebude obsahovat žádné řeči, které zazněly během vaší nepřítomnosti.
- Připojte se ke schůzce
-
Otevřete panel nástrojů
- Klikněte na Stažení transkripce
U opakujících se schůzek si vyberte mezi možností Pouze dnes nebo Celá historie transkripcí. Celá historie transkripcí bude obsahovat všechny transkripce schůzek, kterých jste se zúčastnili a při kterých jste použili DeepL Voice.
-
Otevřete aplikaci DeepL Voice v Microsoft Teams
-
Přejděte do nastavení
-
Přejděte do ovládacích prvkůpřekladu nebo
klikněte na klávesovou zkratkunad transkripcí schůzky
- Klikněte na „Stažení transkripce
“. U opakujících se schůzek si vyberte mezi možnostmi „Pouze dnes“ nebo „Celá historie transkripcí“. Možnost „Celá historie transkripcí“ bude obsahovat všechny transkripce schůzek, kterých jste se zúčastnili a při kterých jste použili DeepL Voice for Meetings.
Soubor .txt se automaticky stáhne a přidá do složky „Stažené soubory“.
Ukládání dat
Když používáte DeepL Voice for Meetings při virtuální schůzce, transkripce schůzky, se kterou pracujete, se ukládá na vaše lokální zařízení. Tím je zajištěno, že můžete opustit DeepL Voice, aniž byste přišli o transkripci schůzky.
Data transkripce schůzky nejsou po skončení schůzky společností DeepL ukládána.
Chcete-li tato data z lokálního zařízení smazat, postupujte takto:
Web
Data transkripce schůzky zobrazená v sekci Vaše schůzky můžete smazat vymazáním Historie prohlížeče na vašem lokálním zařízení.
Microsoft Teams
-
Klikněte na „Další možnosti“
-
Vyberte možnost Vymazat historii schůzek
Alternativně můžete smazat mezipaměť aplikace Microsoft Teams, čímž odstraníte data z lokálního zařízení.
Často kladené otázky
Kdo si může stáhnout transkripci?
Pokud tuto funkci povolí váš správce, bude viditelná pro správce překladu. Role správce překladu je přiřazena uživateli, který pozve bota. O roli správce překladu může požádat kdokoli s licencí Voice.
Mohu tuto funkci deaktivovat?
Ano, správci DeepL mohou tuto funkci deaktivovat. Ve výchozím nastavení je tato funkce deaktivována a musí ji aktivovat správce DeepL.