Jako správce překladu si můžete stáhnout přepis schůzky, abyste mohli kdykoli snadno zkontrolovat, sdílet a vyhledat důležité podrobnosti.
Vyberte, co má být v přepisu obsaženo:
-
Transkripce a překlad
V transkripci bude uveden původní mluvený jazyk každého řečníka a v překladu bude uveden jazyk , který jste si vybrali -
Pouze
transkripce: Řeči všech účastníků budou transkripovány v původním mluveném jazyku, označené jazykovým kódem -
Pouze
překlad: Všechny řeči budou zobrazeny v jazyce překladu, který jste si vybrali
Pokud během schůzky změníte jazyk překladu, stažený přepis tuto změnu zohlední. Pokud se připojíte později nebo schůzku opustíte, přepis nebude obsahovat žádné řeči, které zazněly během vaší nepřítomnosti.
Stažení přepisu
- Připojit schůzku
-
Klikněte na Stažení přepisu
-
Otevřete panel nástrojů
- Vyberte, co chcete zahrnout do stažení, a poté potvrďte „Stáhnout transkripci“
- Připojte schůzku
-
Klikněte na „Stažení přepisu“
- Vyberte, co chcete zahrnout do souboru po stažení, a poté potvrďte Stažení transkripce
-
Otevřete aplikaci DeepL Voice v Microsoft Teams
-
Přejděte do
nastavení
-
Přejděte k ovládacím prvkům překladu
,
nebo
klikněte na klávesovou zkratku „“ nad přepisem schůzky
-
Klikněte na „Stažení přepisu“
U opakujících se schůzek si vyberte mezi „Pouze dnes“ nebo „Celá historie transkripcí“. „Celá historie transkripcí“ bude obsahovat všechny přepisy schůzek, kterých jste se zúčastnili a při kterých jste použili DeepL Voice.
Soubor ve formátu .txt se automaticky stáhne a přidá do složky „Stažené soubory “.
Ukládání dat
Když používáte DeepL Voice for Meetings při virtuální schůzce, přepis schůzky, se kterým pracujete, se ukládá na vaše lokální zařízení. Tím je zajištěno, že můžete opustit aplikaci DeepL Voice, aniž byste přišli o přepis schůzky.
Data přepisu schůzky nejsou po skončení schůzky společností DeepL ukládána.
Chcete-li tato data z vašeho lokálního zařízení smazat, postupujte takto:
Web
Data přepisu schůzky zobrazená v části Vaše schůzky můžete smazat vymazáním historie prohlížeče na vašem lokálním zařízení.
Microsoft Teams
- Klikněte na další možnost
- Vyberte možnost Vymazat historii schůzek
Alternativně můžete smazat mezipaměť aplikace Microsoft Teams, čímž smazáte data z vašeho lokálního zařízení.
Často kladené otázky
Kdo si může stáhnout přepis?
Pokud tuto funkci povolí váš správce, bude viditelná pro správce překladu. Tato role je přiřazena uživateli, který pozve bota. O roli správce překladu může požádat kdokoli s licencí Voice, který patří ke stejnému předplatnému.
Mohu tuto funkci deaktivovat?
Ano, ve výchozím nastavení je tato funkce zapnutá, ale správci DeepL ji mohou vypnout.