Członkowie zespołu mogą należeć do zespołu, ale nie posiadać licencji na konkretny produkt. Administratorzy zespołu mogą zarządzać dostępem do wersji bezpłatnej Tłumacza DeepL i DeepL Write dla użytkowników zalogowanych w ramach subskrypcji zespołowej.
Istnieją również dwa sposoby zarządzania dostępem do DeepL dla użytkowników, którzy nie są zalogowani:
- Ograniczenie dostępu do sieci: Aby zapobiec anonimowemu dostępowi i wymagać od użytkowników zalogowania się, zapoznaj się z tym artykułem, aby uzyskać więcej informacji.
- Przechwytywanie domeny: Aby rejestrować użytkowników podczas rejestracji oraz kontrolować, kto w Państwa organizacji może się zarejestrować, utworzyć konto DeepL i dołączyć do istniejącego zespołu, więcej informacji znajdą Państwo w tym artykule.
Włączanie lub wyłączanie dostępu do wersji bezpłatnej DeepL
Jeśli są Państwo administratorem zespołu, mogą Państwo włączyć lub wyłączyć dostęp do wersji bezpłatnej DeepL dla użytkowników, którzy nie posiadają licencji. Domyślnie dostęp bezpłatny jest włączony.
- Przejdź do karty „Ustawienia” na swoim koncie, przewiń w dół do sekcji „Bezpieczeństwo”
- Kliknij przełącznik, aby włączyć lub wyłączyć dostęp do DeepL Write (wersja bezpłatna) i/lub Tłumacza DeepL (wersja bezpłatna)
W przypadku wyłączonego produktu wyświetla się komunikat „Tłumacz DeepL nie jest dla Państwa włączony” lub „DeepL Write nie jest dla Państwa włączony”.