Obsah je přeložen z angličtiny pomocí DeepL Pro.
Požadovaný tarif: DeepL Pro Advanced, Ultimate, Team, Business, Enterprise, Write, Conversations, Meetings
Pro týmy s přihlášením pomocí přihlašovacích údajů DeepL
Pokud jste správcem týmu a nepotřebujete přístup k produktu, může jiný správce provést následující kroky:
- Přejděte na kartu Uživatele ve svém účtu
- Odeberte správce, kterému nechcete udělit přístup k produktu, ze všech skupin licence
V důsledku toho zůstane správce týmu v týmu bez členství v jakékoli licenční skupině. Ve sloupci Licence se nyní zobrazí „Nepřiřazeno“. Sloupec Skupiny bude prázdný.
Správce může být ze všech licenčních skupin odstraněn pouze jiným správcem. V případě potřeby dočasně udělejte práva správce jinému členu týmu.
Pro týmy s přihlášením pomocí SSO
Správce bez přístupu k produktům můžete nakonfigurovat pouze v případě, že k výchozí skupině není přiřazeno žádné předplatné. K tomu budete muset vytvořit další licenční skupinu, která bude mít stejnou konfiguraci jako aktuální výchozí skupina, včetně přiřazených předplatných a členů týmu přiřazených k této licenční skupině. To můžete provést podle následujících kroků:
- Vytvořte novou licenční skupinu a propojte s ní předplatná, která byla dříve propojena s výchozí skupinou. O tom, jak spravovat propojená předplatná a uživatele licenční skupiny, se dočtete v tomto článku.
- Na kartě Uživatelé filtrujte všechny uživatele ve výchozí skupině. Zaškrtněte políčko ve sloupci s názvem, abyste vybrali všechny filtrované uživatele.
- Zrušte výběr všech správců, kterým nechcete přiřadit licenci DeepL.
- Klikněte na „Více“ a poté na „Aktualizovat skupiny“, abyste vybrané uživatele přidali do nové skupiny licencí, kterou jste vytvořili.
- Odeberte všechna propojená předplatná z výchozí skupiny.
- Správce, kterému nechcete přidělit licenci DeepL, ponechte ve výchozí skupině a vyřaďte jej z další skupiny s licencemi.
V důsledku toho nebude správci týmu přiřazena žádná licence. Ve sloupci „Licence“ se nyní zobrazí „Nepřiřazeno“. Ve sloupci „Skupiny“ uvidíte výchozí skupinu.
Aby byl novým členům týmu zajištěn přístup k produktu, budou správci týmu muset ručně přidat všechny nové členy do skupiny s další licencí, ke které je propojené předplatné.