Obsah je přeložen z angličtiny pomocí DeepL Pro.
Požadovaný plán: DeepL Pro
Členové týmu mohou být součástí týmu, ale nemusí mít licenci na konkrétní produkt. Správci týmu mohou spravovat přístup k bezplatným verzím Překladače DeepL a DeepL Write pro ty uživatele, kteří se k předplatnému týmu přihlásí.
Existují také dva způsoby, jak spravovat přístup k DeepL pro uživatele, kteří se nepřihlásili:
- Omezení přístupu k síti: Chcete-li zabránit anonymnímu přístupu a vyžadovat od uživatelů, aby se přihlásili, přečtěte si tento článek, kde najdete další informace.
- Zachycení domény: Chcete-li zachytit uživatele při registraci a kontrolovat, kdo ve vaší organizaci se může registrovat, vytvořit si účet DeepL a připojit se k existujícímu týmu, přečtěte si tento článek, kde najdete další informace.
Povolení nebo zakázání přístupu k bezplatné verzi DeepL
Při povolení bezplatného přístupu DeepL neposkytuje stejnou ochranu dat jako u DeepL Pro.
Jste-li správcem týmu, můžete uživatelům bez licence povolit nebo zakázat přístup k bezplatné verzi DeepL. Ve výchozím nastavení je bezplatný přístup povolen.
- Přejděte na kartu Nastavení ve svém účtu a posuňte se dolů do sekce Zabezpečení
- Kliknutím na přepínač povolte nebo zakážte přístup k DeepL Write (bezplatná verze) a/nebo Překladači DeepL (bezplatná verze)
U deaktivovaného produktu se zobrazí zpráva „Překladač DeepL není pro vás povolen“ nebo „DeepL Write není pro vás povolen“.
Pokud jste přístup k bezplatné verzi produktu zakázali, nezapomeňte jej znovu povolit, jakmile bude vaše předplatné zrušeno.